2 Temmuz 2011 Cumartesi

Sıla - Kafa

Sıla dan kafa..


Türk pop müziğinin son yıllarında hem sesi hem fiziğiyle göz dolduran ismi sıla yaz aylarına bamba gibi bir şarkı ve kliple giriş yapmış bulunmaktadır..
konuşmadığımız şeyler var albumunde bulunan kafa isimli şarkı müzik piyasalarına çok hızlı bi giriş yapmış bulunmaktadır..


Sılanın Album kliplerinde ilginç bi sıralamada gözumuze çarpan bi konu oluyor:)


il olarak Acısada Öldürmez
ikinci olarak oluruna bırak
ve son olarak
kafa nereye biz oraya :)


Albümü müzikseverlerle buluştuğu andan itibaren müzik listelerinin ve dijital satış platformlarının zirvesindeki yerini alan Sıla, albümdeki şarkılarının teker teker kliplendirmeye devam ediyor...


Dinleyicilerden gelen istekler doğrultusunda tüm şarkılarını kliplendirmeye çalıştığını belirten Sıla "Bir albüm hazırlıyorsunuz ve bunu dinleyicilerle buluşturuyorsunuz; bazen kendi hayatınızdan bazen de başkaların hayatından esinlenerek kendi dilinizde anlattıklarınızın milyonlarca insanda hayat bulması tarif edilemez bir duygu. Biz de artık bizden çıkıp başkalarında hayat bulan bu şarkıları olabildiğince hikayelendirmeye çalışıyoruz. “Kafa” herkes gibi bende de bir gitme hissi uyandırıyordu. Yazın kendini hisettirdiği bu günlerde koca bir kışın verdiği yorgunluğu atmak için her ne kadar ben fırsat bulup yapamayacak olsam da yapılabilecek en güzel şey tatile gitmek. Biz şimdilik klipte bu tatili yaptık ama inşallah herkes fırsatını bulup tatile gidebilir dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder